My life in Ireland

In 1972 kwam ik voor het eerst in Polranny, Ierland. Het werd mijn ‘thuis’ buiten Nederland.

Mike pruning the Griselinia

Polranny, Co.Mayo, Ireland is my home away from home since 1972.

The kitchen gets painted/De keuken wordt geschilderd

Ik ben deel van een groep vrienden die zichzelf de Polranny Pirates noemen. De plek bestaande uit een huis en een Folly omgeven door een hectare tuin is vanaf 2008 ondergebracht in Stichting Polranny Pirates.

There I’m part of the Polranny Pirates a loose group of creative friends who have made the house, Folly and surrounding garden in Polranny their hideaway. In 2008 The informal situation was formalized into a foundation: Stichting Polranny Pirates

A picnic along the Atlantic drive/ Een picknick aan de Atlantische kust

In Polranny houd ik me vooral bezig met het onderhoud en de verfraaiing van mijn leefomgeving. Ik heb er ook de geneugten van de Engelse taal ontdekt en het tekenen in de openlucht. 

Ierland Last year's wood is for the stove - Peti Buchel

De kachel in de Folly/The stove in the Folly

Mrs Masterson at the grave of her husband/Mrs Masterson aan het graf van haar man

When in Polranny I keep myself busy maintaining and beautifying my environmentIreland has taught me to love the English language and sketching in the open air.

Share this Post

 

[sp# feedList=My life in Ireland ]

Link blog My life in Ireland

© Peti Buchel